Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sahaında mahir ve sertifikalı kaynarçılarımızın ulamaları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Bununla yan yana bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan strüktürlar bağırsakin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi namına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların asıl girişlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının ruhlu bir şekilde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı mimarilarda çıkma yahut pencerelerden sıyrılmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır dokumalarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye bağımlı tutulur. Kuruluşların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, strüktürların dışında kâin ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İemtia edildikleri malzemelerin umum abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak aşağıda önem düz illere görev vermekteyiz.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam hileır.

Binalarda belirli standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en balaban avantajı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı Yangın Kapısı Fiyatları seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt sulpndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine vasıtasız el etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok rahatsızlık koşullar şeşnda ustalıklevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir çünkü in yaşama emniyetliği ile vasıtasız müteallik olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat bölümünde ki ustalıkletmelere sertifikalı yarar yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page