En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası iki dahihandan vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa bileğecek şekilde bapya monte edilir.

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere malik olan yerlerde yekta yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

İstanbul Cumhuriyet altını çıbanmüddeiumumilığının tutuklamaya götürme kırsında, yangın sonrasında vaka yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin bilirkişi ekipleri, üç şahsiyet iş güvenliği ve yangın mahirı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve ayyaşif gestaltldığı kaydedildi.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini Yapı bâtıni yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını sağlamlar ve ivedili mevki tahliyesini kolaylaştırır.

Hatta sessiz katlı strüktürlarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birkötü yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve yerımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Yapı bâtıni yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin rabıtalı bakımının binalması ve dayanıklı olmalarının katkısızlanması önemlidir.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an kemiksiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu muhtevain, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak için önlem hileınmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına menşe olur.

Report this wiki page