Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın mevla olduğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına alınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen binalabilmekle birlikte daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asliye nedeni arsa yitirilmesine vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir diğer özelliği kilit + branş seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yerinde malzemelerden bünyelması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en yıkılmaz kapıların binanın gestaltsına yaraşır çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değmedarımaişetmemiştir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Cenah örgüsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve selim olmalıdır.

Mono blok gövde strüktürsı kol sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Malzeme: Yangın bapları çelik, ahşap yahut özge yangına dayanıklı malzemelerden örgülabilir. Gereç seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü yangın kapısı tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler dide önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page